GÜL Faydaları



GÜL Lokman Hekim
Aşağıdaki bitkiye ait faydaları listelenmiştir, yine de bu durumlar için yan etki v.b. sorunlar için bir hekime danışılmadan kullanılmaması sakıncalı olabilir.. Neye iyi geldiği, hangi hastalıklarda kullanıldığı Lokman Hekim tarafından tavsiye edilmiştir.

“GÜL ”



Etyaranda   :
Açılmışını sapıyla kaynatarak vurmak. 
Kanlı basurda   :
Yabanisinin göbeğiyle kaynatılmış suyunu içmek ve tohumunu yemek.
Yarada    :
Yaprağının zeytinyağında kaynatılmışından sürmek
Yumuşaklık için   :
Yapraklarının reçelini yemek.


Kaynak : Lokman Hekim Şifalı Bitkiler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

© Faydalı Şifalı Bitki Sözlüğü | Powered by Blogger